PRECE AO ANJO DA GUARDA Doreen Virtue PRECE AO ANJO DA GUARDA Doreen Virtue PRECE AO ANJO DA GUARDA Doreen Virtue PRECE AO ANJO. 2 jun. PRECE AO ANJO DA GUARDA Doreen Virtue PRECE AO ANJO DA GUARDA Doreen Virtue PRECE AO ANJO DA GUARDA Doreen Virtue. Buy TERAPIA CU INGERI MANUAL PRACTIC by DOREEN VIRTUE (ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and free delivery.

Author: Tesar Goltizragore
Country: Jamaica
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 22 August 2017
Pages: 47
PDF File Size: 17.24 Mb
ePub File Size: 11.19 Mb
ISBN: 403-5-46426-636-3
Downloads: 27503
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akikree

Manual practic Prezentare In paginile acestei carti, autoarea ne virtuue o prezentare a taramului ingerilor si a metodelor Terapiei cu Ingeri, invatandu-ne cum sa comunicam cu Cerul in scopuri proprii sau pentru a-i ajuta pe altii. Veti descoperi cum sa aveti mai mult timp liber, sa va ordonati programul si sa primiti sprijin iubitor de la prieteni si de dofeen familie. Multi cititori pastreaza cartea la capul patului si o deschid la intamplare, folosind-o pentru a accesa cunoasterea spirituala si calauzirea divina.

Legiuni intregi de arhangheli plini de iubire si demni de toata increderea vegheaza asupra ta. Fie ca e vorba de o stare care va pune viata in pericol, de o rana dureroasa sau de o problema grava de sanatate, Arhanghelul Rafael va poate oferi un ajutor esential.

Ingerii au daruri minunate de la Dumnezeu pe care ni le impartasesc si noua. Semnificatia numerelor, si a altor secvente de numere Prezentare Unul dintre cele mai obisnuite moduri prin care ingerii iti vorbesc este acela de a-ti arata secvente numerice care se repeta. Veti citi despre caile prin care Arhanghelul Rafael raspunde la chemarea voastra si veti invata cum sa recunoasteti calauzirile sale privind sanatatea.

Acest ghid de mesaje, usor de folosit, este suficient de mic ca sa intre in geanta sau intr-un sertar de birou, astfel ca vei sti mereu ce-ti spun ingerii! Leave a Reply Cancel reply Enter your comment here Toate pot fi comandate de aici: Nu cautati ceea ce puteti avea sau primi, cautati doar ceea ce puteti darui. De asemenea, veti citi povesti remarcabile despre oameni care, in timpul viselor, au primit mesaje care le-au salvat vietile, primite de la cei dragi plecati dincolo si veti auzi despre straini binevoitori, care au aparut brusc, in timpul unei situatii grele si apoi au disparut la fel de brusc.

Informatia pe care o transmite ea este extraordinar de pretioasa si de bogata. Simti chemarea de a-i vindeca pe alti oameni? Copiii de Cristal sunt frumosi pe dinauntru si pe dinafara.

  BUDUCNOST JEDNE ILUZIJE PDF

16. Terapia Cu Ingeri Doreen Virtue

De asemenea, veti vedea fotografii lngeri unei amprente de zana si alte dovezi vizuale care demonstreaza ca zanele sunt intr-adevar reale. Cu toate acestea, trebuie sa traim si sa actionam ca si cum Universul si materia trecatoare ar fi reale.

Ea si-a sintetizat instrumentele, secretele si exercitiile pe care le preda cursantilor ei in acest manual practic extrem de cuprinzator. Este o autoare deja renumita ce lucreaza cu ingerii, Maestrii ingerri, elemntali. Cuvintele ei reprezinta o inspiratie pentru mii de oameni care parcurg aceeasi cale, incercand sa isi reaminteasca misiunea divina pe care si-au asumat-o si du isi descopere darurile spirituale naturale cu care s-au nascut.

Cum iti poti ajuta prietenii si familia atunci cand acestia se afla la nevoie. This site uses cookies. Povestirile din aceasta carte va vor deschide inimile in fata iubirii pure si neconditionate, pe care Mihail o ofera tuturor celor care o cer si va vor ajuta sa va simtiti in siguranta, ocrotiti si foarte iubiti!

Aceste metode le-au permis multor mii de participanti la seminarele mele sa primeasca mesajele lui Dumnezeu. Aurele lor sunt stralucitoare, opalescente si vlrtue.

Atata vreme cat traim pe planul pamantesc, material, materia este reala pentru noi. Unicul lucru care ii lipsea era dragostea adevarata.

You are commenting using your Twitter account.

Terapia Cu Ingeri 1 Doreen Virtue

Ea nu este mai putin reala, doar pentru ca intelegem adevarul stiintific despre atomi, sau invataturile Hermetice despre natura mentala a Universului. Crezi ca metodele spirituale pot vindeca orice situatie?

Unul dintre cele mai obisnuite moduri prin care ingerii iti vorbesc este acela de a-ti arata secvente numerice care se repeta. Inheri zane au aripi ca libelulele, in timp ce altele au aripi ca fluturii, in contrast cu aripile cu pene de pasari ale ingerilor pazitori si ale arhanghelilor.

Zanele sunt ingeri care salasluiesc foarte aproape de pamant pentru a-si putea indeplini misiunea lor Divina de a proteja mediul si animalele. Relatarile sunt grupate in categorii distincte si sunt insotite de comentarii si de explicatii dedicate celor care doresc sa isi aprofundeze relatia cu Maria si cu ingerii. In carte doeen arata care sunt modalitatile de a-i face fericiti si sanatosi si cum sa evitam capcanele ce ar putea distruge darurile lor minunate.

Vindecarea cu ingeri Prezentare Sunteti inconjurati trrapia ingeri iubitori si puternici, ungeri vor sa va sprijine in orice domeniu al vietii dumneavoastra. Ca intotdeauna, toate textele tiparite pe cartile oracol sau in acest ghid sunt pozitive si inaltatoare. Aceasta carte iti va permite sa te bucuri de toate beneficiile unei diete pe cat de delicioase, pe atat de bogata in principii nutritive. Mesajele lor ne virtie sa ne vindecam tearpia si gandurile, transformandu-le in puncte de vedere care ne dau putere si iubire.

  GE 15079 MANUAL PDF

Lecturand aceasta carte, va veti descoperi propriul stil de comunicare cu lumile angelice, astfel incat veti putea percepe mai usor viziunile, cuvintele, gandurile si sentimentele care va sunt transmise de catre ingeri si alte entitati ceresti.

Doreen Virtueexpert recunoscut la nivel international in domeniul ingerilor, a stiut ca trebuia sa scrie ea insasi o astfel de carte. Cele sapte secrete sacre ale materializarii. Primul invatator al magiei Divine a fost un intelept egiptean, pe nume Hermes Trismegistul. Arhanghelul Mihail este un protector iubit si puternic si un calauzitor de incredere. Vei gasi aici retete mexicane, italiene si asiatice, dar si din alte bucatarii traditionale, si terapiz vei bucura simultan de toate beneficiile fizice, emotionale si spirituale specifice adoptarii uneia dintre cele mai sanatoase diete posibile.

Doreen Virtue « Acarete din lumina

Doresti sa rezolvi problemele sociale si de mediu ale lumii in care traim? Va cerem sa renuntati la cercetarea suferintelor cu speranta ca aceasta va va ingrei spre vindecare.

You are commenting using your Facebook account. Notify me of new comments via email. Deci, cartea aceasta este rezultatul acelei indrumari primite de la ingeri: Semnificatia numerelor, si a altor secvente de numere. A scris peste 50 de carti, a creat in colaborare cu artisti si specialisti vreo 17 pachete de carti oracoltine in toata lumea si in mediul online cursuri si seminarii.

Messages From Your Angels: Copiii Indigo sunt personalitati foarte inteligente, intuitive si cu o vointa foarte puternica, uneori autodistructiva. In timp ce scriam aceasta carte, i-am rugat pe cititori sa imi trimita relatarile lor legate de experientele pe care le-au trait si in care au simtit prezenta sau ajutorul Fecioarei Maria… Speranta mea este ca aceste povesti te vor inspira si te vor ajuta sa iti aprofundezi relatia cu Maica Preaiubita.