p2hv{}erlappingourstyleplease{position:absolute;top:0;left:0;bottom :0;widthpx;padding:0;margin:0;overflow:auto}.p2hv. WFT Basis; Wie als financieel dienstverlener werkzaam is, moet zich houden aan de Het opstellen van een goed klantprofiel is een van je werkzaamheden. S.V.C. Workshop Klantprofiel. @ W.F.T. Schade – Leven – Beleggen – Basis. @ D.I.N. Workshop Toekomstvoorzieningen. @ S.E.F.D Assurantie B Diploma.

Author: Gut Kajigor
Country: Burma
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 28 October 2017
Pages: 97
PDF File Size: 9.80 Mb
ePub File Size: 12.7 Mb
ISBN: 477-3-17640-464-6
Downloads: 20020
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Sham

Ook tussenpersonen en adviseurs kunnen deze opleiding volgen.

Robert Claessens’s Email

Het examen WFT basis wordt afgelegd via een erkend exameninstituut. Het hbo-diploma geeft recht op vrijstelling van de gelijknamige modules van de hbo-bacheloropleiding. Betaal je de studie zelf en is de opleiding gericht op je huidige of toekomstige beroep, dan zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Hierbij wordt er dieper ingegaan op de lesstof uit de mbo-opleiding.

Hiermee word je goed voorbereid op het examen. Heb je vragen over WFT basis? Deze wet is ingegaan vanaf januari In veel gevallen kan het lesgeld in termijnen worden klantpfofiel.

Figlo Hypotheken

Hiermee toon je aan dat je voldoende deskundig bent om op te treden als financieel dienstverlener. Het opstellen van een goed klantprofiel is klanprofiel van je werkzaamheden. Laat die klantprofile hieronder achter. De WFT basis cursus op mbo-niveau geeft de mogelijkheid om een andere WFT opleiding te volgen waaronder WFT schadeverzekering, consumptief krediet of hypothecair krediet.

Het maakt hierbij niet uit of het gaat om hypothecaire kredieten, schadeverzekeringen of sparen en beleggen. Figlo Hypotheken Met Figlo Hypotheken geeft u snel en eenvoudig hypotheekadvies. De ene aanbieder of instelling spreekt van een cursus, de andere van een opleiding. Succesverhalen Bij Figlo geloven we in het leveren van eenvoudig toepasbare software voor financieel adviseurs, accountants en corporate clients.

Afhankelijk van de gekozen opleiding wordt een module afgesloten met een praktijkopdracht. Zowel de cursus als opleiding is online als thuisstudie k,antprofiel volgen, vaak afgewisseld met enkele klassikale lessen, een praktijkdag of examentraining.

  CUADRADO DE PUNNETT PDF

Wil je weten waar jij klantprodiel WFT Basis kunt behalen? Voor wie is de cursus of opleiding? Bij een studieduur van 4 maanden betekent dit dat er 4 tot 6 uur per week geleerd wordt.

Alleen dan kom je in aanmerking voor een WFT vergunning. Ook kan het behaalde certificaat ingebracht worden als vrijstellingsbewijs, waarbij het gaat om ongeveer 25 studiepunten. Klanten Onze klanten Samenwerkingspartners Succesverhalen. We besparen u hiermee tijd en stellen u in staat om meer aandacht te geven aan uw klanten. Figlo Connect Met Figlo Connect richt u in korte tijd een eigen adviesapplicatie of zelfs een complete online verkoop-omgeving in.

WFT Basis – Wet op Financieel Toezicht? Uitleg en meer!

Kijk dan nu bij de volgende aanbieders: Met Figlo Connect richt u in korte tijd een eigen adviesapplicatie of zelfs klantprofiell complete online verkoop-omgeving in. Klik hier om te reageren. WFT basis is verplicht voor iedereen die zich bezighoudt met het geven van financieel advies. Cursus of opleiding WFT basis De ene aanbieder of instelling spreekt van een cursus, de andere van een opleiding.

Daarnaast zijn we in staat om met ons netwerk aan integratiepartijen een totaal oplossing te wrt. Niet alleen leer je klanten van een goed advies te voorzien, ook behandelt de lesstof het begeleiden van een kredietaanvraag proces en het maken van afspraken hierover met de klant.

Nieuwe werknemers krijgen daarom vaak deze opleiding aangeboden.

Bij deze opleiding ligt het leerniveau hoger, een vooropleiding op havo of mbo-niveau is gewenst. Onze klanten Samenwerkingspartners Succesverhalen.

Ook is het mogelijk om studiebegeleiding te zoeken, waardoor de studiebelasting niet te veel uitloopt. Voor werkgevers geldt een aantrekkelijke fiscale regeling die onder de scholingskosten vallen. Oplossingen Olantprofiel clients Accountant Financieel adviseurs. Was deze informatie nuttig? De hbo-opleiding WFT basis klantprofuel moeilijker dan de mbo-opleiding.

  HEIDEGGER URSPRUNG DES KUNSTWERKS PDF

Een goed klantcontact is hierbij belangrijk, daarom leer je alles over de consument en de bijbehorende juridische positie. Inhoudsopgave Voor wie is de cursus of opleiding? De WFT basis opleiding wordt in de meeste gevallen op mbo-niveau gegeven. WFT Basis Vergelijken v. Wie de cursus WFT basis heeft gevolgd, is in staat om consumenten of bedrijven te voorzien van financieel advies, of hierin te bemiddelen.

Beroepen Blog 5 goede redenen om verder te studeren na een mbo-opleiding 1 maand geleden. In deze video vertelt Rene Frijters, medeoprichter van Knab, over zijn visie op financieel advies en welke rol Figlo daarin speelt voor Knab.

Digitaal werken by Jordy Frodyma on Prezi

Wie als financieel dienstverlener werkzaam is, moet zich houden aan de regels van de Wet op het Financieel Toezicht WFT. Daarom bestaat de lesstof uit praktische kennis over hypotheken, pensioen, zorg, krediet, verzekeringen en sparen en beleggen.

Ilantprofiel afloop van de opleiding Wie de cursus WFT basis klantpofiel gevolgd, is in staat om consumenten of bedrijven te voorzien van financieel advies, of hierin te bemiddelen. Na het afronden van de hbo-opleiding is het mogelijk te kiezen voor een vervolgopleiding, zoals de bacheloropleiding financial service management.

De studiebelasting van de opleiding WFT basis bedraagt gemiddeld 60 tot 70 uur. Heb je het artikel zojuist gelezen, maar zit je nog met vragen omtrent ‘WFT basis’, of wil je graag een opmerking toevoegen? Met Figlo Hypotheken geeft u snel en eenvoudig hypotheekadvies.

Annuleren Vragen of opmerkingen?